onsdag 15. juli 2009

Jeg trenger en ny bærbar...

Det hender jo at kreativiteten tar litt over:) Jeg har et grufult skap i stua, som ikke ikke har fått slått ned og ut enda(det sitter fast i betongveggen bak og vi aner ikke hva som skjuler seg så tar litt tid... men jeg lærer meg å leve med det meste. Jeg satt som jeg ofte gjør når jeg har fri; leste i et interiørblad. Der så jeg bilder av noen fargerike småhytter som ble laget av en kunststudent (solveig Egeland). Jeg likte disse så utrilig godt at jeg like godt malte dem på skapet. Det skal sies at jeg bare hadde akvarellmaling for hånden så det bli ikke optimalt akkurat, men artig ble det. Jeg hang også opp et originalt bilde av hyttene sammen med andre inspirerende bilder fra andre motemagasin. Så hang jeg rammer "tilfeldig" opp over det hele. Nå er i hvert fall skapet artigere å se på:))) Man kan forresten lese mer om disse søte hyttene på www.skikkogbygg.no
Ellers er det en travel sommer og mye jobbing, elsker det! Jeg ser dessverre sjelden min kjære kompis jeg bor med, men vi har vært flinkere i det siste til å spise middager og unne oss et par øl i varmen. I denne søte kassen over, pleier jeg å ha urter til kjøkkenet, vin til maten og interiørblader for kosens skyld. Veldig glad i denne!
Grunnen til at jeg ønsker meg en ny bærbar er at jeg jobber veldig mye og har ikke mulighet til å benytte meg av jobbpcen til blogging, så ønsker meg en snerten sak jeg kan bære med meg rundt. Også treger jeg et nytt kamera, for om dere ser er det bare mobilbilder over... Fortsatt god sommer! Jeg skal på festival til helgen, det er lykken i livet det:)))))

Ingen kommentarer: