mandag 14. juni 2010

Home and cottage på en lørdag...


Jeg har jo trossalt valgt et navn som tyder på at jeg til tider har sterke meninger, men som oftes er glad og nøgd. Dog er det en ting som provoserer meg utrolig og det er dårlig service. Jeg vet hvor hardt det til tider er å klare å hjelpe alle kunder, da jeg driver butikk selv, men... : Jeg var innom en interiørbutikk på lørdag rett over åpningstiden og kom til en butikk hvor de greit nok fortsatt støvsuget, så på meg som om jeg forstyrret dem, lot meg gå alene å ta bilder så mye jeg ville uten at noen kom bort og lurte på om jeg trengte hjelp eller hva jeg drev med( da de fleste butikker ikke liker at man tar bilder). Så i stedet for å hilse ¨på meg, ble jeg bare målt opp og ned, ingen sa hei og jeg som hadde lyst til å spørre om det var ok at jeg tok bilder til bloggen min, hvor på jeg irritert går ut, uten å kjøpe noe. Går inn til konkurrenten dems, møtes med et hei og tømmer min egen konto der i stedet. Bare for å ha sagt det. Så gikk fra lite nøgd til dritt nøgd igjen, men fader - så provoserende! Likevel, jeg fikk tatt dette bildet av denne koselige kroken, og fikk nye ideer til kjøkkenkroken min. For det skal de ha - mye fint der!

4 kommentarer:

AstridVU sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
AstridVU sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Home and Cottage - Astrid sa...

Aller først vil jeg beklage for opplevelsen du hadde i vår butikk for en drøy uke siden! Det er virkelig ikke den følelsen vi ønsker at du skal ha i våre butikker - vi håper på en følelse av 'dritnøgd' naturligvis!

Vår policy sier helt klart at alle skal møtes med både et hei og et smil, så her har vi sviktet. Ang det å ta bilder, så synes vi generelt sett det er veldig stas at folk ønsker å gjøre det, så det kan nok være derfor de ansatte ikke reagerte spesielt på akkurat det.

Men helt klart, om du velger å gi oss en ny sjanse en gang, så håper jeg virkelig at du sitter igjen med en helt annen følelse enn du gjorde etter ditt siste besøk!

Ønsker deg en strålende torsdagettermiddag og sier tusen takk for tilbakemeldingen din!

Frk.DrittNøgd sa...

Ja! Lett jeg kommer til å komme innom butikkene deres igjen ;-))) Dere har så masse fint! Halve stua og gangen min kommer fra dere. Flott at dere er så sporty og tar tilbakemeldinger seriøst. Har ikke opplevd noe dårlig her i Oslo hvor jeg bor... var innom et annet sted ;-)))