tirsdag 29. juni 2010

The ugly truth...Dette vil jeg så absolut kalle et av de uvanlige interiørblogginnleggene, men det er seriøst krise på gang. Det er kun ut lørdag, så går jeg på ferie. Ennå så opptatt jeg er av mitt hjem og interør generelt, ser dere her et skrekkeksempel på hva som kan skje om man tilbringer for mange timer på arbeidsplassen og ikke rekker og verken vaske, rydde eller brette. Det første bildet er av stuebordet mitt hvor jeg pleier å sitte og nyte interiørblader, men som dere kan se; jeg har ikke hatt tid til å åpne Elle en gang! Grønnsåpa er plassert midt på bordet i håp om at jeg eller han jeg bor med skal se at hver ledige stund er en god stund for å vaske...Blir det gjort...nop. Videre er det jo mitt eget katastrofeområde av et klesskap, og dere skulle bare visst hvor mye klær som enten ligger i sofaen jeg har på soverommet, eller som er lagt i skittentøyskurven. Altså; jeg har - nr 1, altfor mye klær. Nr 2; jeg må lære meg å rydde når jeg kommer hjem. Jeg må med andre ord begynne ferien på et vaskeri og ikke minst, vaske leiligheten grundig før jeg kan dra noe som helst sted. Dette er ikke akkurat noe å vise folk, men jeg håper på en måte at det er andre der ute som av og til kan skjønne hvordan jeg har havnet i denne krisen - hvor alt bare er kaos. For vanligvis viser man seg jo fra sin beste side, men alt har minst to sider. Så her er det altså - min stue(heldigvis bare stuebordene som er kriserammet), og mitt katasrofeområdet nr 1 - soverommet. Alt er forsåvidt klart da, for det meste skal jo uansett pakkes ned i festvalbagger, festbagger, strandbagger og generelle feriebagger - men det ser jo ikke ut! Hjelpe meg så flaut, men her er i hvert fall den fulle og hele sannheten... God sommer til dere alle og måtte dere sjelden eller aldri havne i dette rotet her:)))
2 kommentarer:

små og store drømmer sa...

Herlig og ærlig innlegg.
Du får legge ut før og etter bilder da. Kanskje ånden kommer over deg når du har bittelitt tid til overs.
Man MÅ hvertfall ha rent og ryddig hus når man drar på ferie. Ingenting er bedre enn å komme hjem og bare tenke på skittentøyet man har i kofferten.

Frk.DrittNøgd sa...

Det er så sant så sant, jeg tror faktisk det er strenge regler mot å dra på ferie uten å vaske hjemme først. Det øser ned ute og jeg jobber sent i dag, så er snart i gang og skrytebilder kommer ;-)))